Manó Könyvek Napja – Pedró Szegedre érkezik!

pedro

  • 2014. június 13. (péntek) 16.30
  • Dugonics tér (az Égigérő sátra)

Rajongsz a tűzoltóautókért? Azt gondolod, a tűzoltóknál nagyobb hősöket nem hordott még hátán a Föld? Akkor ezen a napon a Dugonics téren a helyed! Pedró ugyanis tűzoltókkal és egy igazi tűzoltóautóval érkezik hozzánk. Életre szóló élmény lesz, megígérjük!

A tűzoltóautó közvetlen szomszédságában Mechler Anna dedikálással és Pedró izgalmas történeteivel várja a kis rajongókat.

A Kerék mesék újabb részének hőse Pedró, a tűzoltóautó, aki nem csak a tűzoltó-parancsnokságon pihen egész nap, hanem egy sor izgalmas kalandot él át. Segít az áruházban, az autópályán és a kisvasútnál, föld alatt és vihar után egyaránt. Megment egy kiscicát, és a lóversenypályán sem tétlenkedik. Vajon Bartolóval, a markolóval is összebarátkozik? És ki lehet Roninó?
A tizenkét izgalmas mesét Mechler Anna írta és Hajba László részletgazdag rajzai keltik életre. A történetek nem csak szórakoztatnak, hanem rengeteg hasznos dolgot is megtanítanak a tűzoltók munkájával kapcsolatban. (manokonyvek.hu)

Kapcsolódó esemény:
Manó Könyvek Napja – Kistehén az Égigérő sátránál
Manó Könyvek Napja – Tesó lettem!

Ajánló:
Manó Könyvek

Share
A bejegyzés kategóriája: Dedikálás, Dugonics tér, Gyermekprogram, Június 13. (péntek), Könyvbemutató, Manó Könyvek, Mechler Anna
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.