Ünnepeld velünk Bogyó és Babóca 10. születésnapját!

bogyo_baboca

  • 2014. június 14. (szombat) 10.00–
  • Dugonics tér (a Pagony és a Tilos az Á sátra)

Ünnepelj velünk egész nap! Készítsd el  Bogyót, Babócát,  vagy egyik kedvenc szereplődet, próbáld ki a játékos feladatokat, mutasd meg melyik a kedvenc meséd!
Bemutatkozik a jubileumi kötet: Bogyó és Babóca foglalkoztató – 12 új mesével

A Bogyó és Babóca idén tízéves! A sorozat nagyalakú, különleges kötetében 12 új mesét olvashatunk, amelyek, eltérően a kis könyvektől, kétoldalas, rövid történetek a jól ismert szereplők kalandjairól: Gömbi robotot szerel, Pihe megvédi a szemtelen pillangólányoktól barátait, nagyot focizik mindenki – a barátok néha összevesznek, de persze végül mindig kibékülnek. A mesék között pedig rengeteg érdekes és készségfejlesztő feladatot találhatnak a gyerekek: rajzolás, pontösszekötős, labirintusos, különbségkereső, mesélő feladatok követik egymást, valamint pár olyan kézműves játék is, amelyet egyszerű eszközök segítségével a legkisebbek is elkészíthetnek. (babasmamas.hu)

Ajánló:
A Bogyó és Babóca sorozat honlapja

További események a Pagony és a Tilos az Á sátránál:
A kuflik és a nagy eső; Pipp és Polli: A szuperroller; Milyen az óvoda?; Játsszunk iskolást!; Gyurmázz!; Megérkeztek Trutymóék!; Gévai Csilla: Amíg zötyögünk; A gorilla, aki olyan akart lenni, mint az apukája; Tengerre! Változz kalózzá!; Játssz a graffalókölyökkel!; Sulimentes hétfő; Készítsünk együtt árnyéklámpást!; A Tilos az Á kiadó nyereményjátékának sorsolása

Share
A bejegyzés kategóriája: Dugonics tér, Gyermekprogram, Június 14. (szombat), Pagony, Tilos az Á
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.